× Startpagina Producten Over ons Ons team Onze missie Contact

Kracht en stabiliteit van succes zijn gelijk aan de hoeveelheid inspanning, doorzettingsvermogen en moed die erin is geïnvesteerd. Volharding begint met sterke overtuigingen, maar als het doel niet duidelijk en concreet is, is de energie in te veel richtingen verspreid en lijkt het alsof het doel niet bestond.

Toen we in 2008 Cards Print oprichtten, wisten we dat er een grote uitdaging voor ons lag. We hadden echter een duidelijk omschreven doel: een sterk en succesvol team van mensen creëren dat oplossingen kan bieden die onze klanten helpen hun bedrijf te verbeteren.

We zijn begonnen met het presenteren van plastic kaarten en lanyards en meerdere mogelijkheden die ze bieden. Door onderlinge samenwerking met klanten hebben we geluisterd naar hun behoeften en hebben we samen nieuwe oplossingen gecreëerd. Dankzij deze oplossingen hebben we ons bedrijf stap voor stap uitgebreid. Tegenwoordig levert het bedrijf een verscheidenheid aan innovatieve identificatie- en beveiligingsoplossingen. Naast kaarten en lanyards die onze belangrijkste producten zijn gebleven, bieden we ook verschillende ID-accessoires, accreditaties, USB-kaarten, VIP-armbanden, RFID-media, kaartlezers en printers. Daarnaast hebben we unieke softwareoplossingen gecreëerd die betrekking hebben op werktijden, maar ook op georganiseerde evenementen, speelkamers en eetsystemen voor werknemers.

Als een groep van ons bedrijf onderscheidt Cards Print Security, die innovatieve beveiligingsoplossingen van hoog niveau in zijn bedrijf biedt. Deze oplossingen omvatten mechanische cilinders, mechatronische toegangscontrole, speciale elektronische sleutelkasten en documentlezers.

Onze klanten zijn meestal bedrijven die hebben gemerkt dat ze langzaam hun vaste klanten verliezen, maar ook krachtige bedrijven die een sterk merk en absoluut vertrouwen van hun klanten willen hebben. Onze belangrijkste klanten zijn echter bedrijven die niet wilden dat hun werknemers te veel tijd en geld verloren bij het zoeken naar waar, hoe en van wie ze het product kunnen krijgen. We wilden onze klanten complete oplossingen bieden en alle benodigde producten en diensten op één plek aanbieden. We hebben het hele bestelproces bestreken - van ontwerp en prepress tot productie en snelle levering, met technische ondersteuning 24 uur 7 dagen per week.

10 jaar ervaring en eerlijke communicatie met klanten hebben ons geholpen om te bevestigen dat we correcte sleutelelementen in ons bedrijf hebben opgenomen die ons bedrijf in een goede richting hebben geleid. Producten van hoge kwaliteit, snelle en accurate levering, klantenservice door constant beschikbare technische ondersteuning, toegewijd en gekwalificeerd team bieden een kwaliteitsdienst die de basis vormt van ons bedrijf.

Door de samenwerking met tal van klanten gaan we op weg naar het bereiken van onze doelen, maar we definiëren ook nieuwe doelen. Dit moedigt ons aan om onszelf voortdurend te ontwikkelen en hard te werken om het vertrouwen te rechtvaardigen van klanten die ons aanspreken als een bedrijf dat bekend staat om stabiliteit, toewijding en goede oplossingen.